Welkom

Welkom op de website van Druk in de klas!

Druk in de klas is een laagdrempelige leerkrachtmethode voor het basisonderwijs, ontwikkeld om druk en ongeconcentreerd gedrag in de klas aan te pakken. Deze methode is geschikt voor kinderen met en zonder de diagnose ADHD en kan zonder training door de leerkracht in de klas worden gebruikt!

Op deze website vind je alle informatie over het doel, de methode en het onderzoek van Druk in de klas. Het bestellen van Druk in de klas kan ook via deze website. Leerkrachten die methode besteld hebben, kunnen gebruikmaken van de online leerkrachtondersteuning.  

Meer weten over onze laatste ontwikkelingen? Zoals de promotie van Betty Veenman over de effectiviteit van Druk in de Klas? Kijk dan nu op onze nieuwspagina!

 

Bekijk het filmpje van juf Noor en Sjors

 

Wat een heerlijke dolle boel op de Adalbert Basisschool in Mook! Een camerateam kwam daar langs in de klas van Sjors en juf Noor. Zij zijn namelijk projectambassadeur voor de Kinderpostzegelsactie van 2016. Wil je meer lezen? Klik  dan hier.
 
Wist u dat de Kinderpostzegelsactie voor 2017 is verbeterd? Het is nu veel minder werk voor u en leuker voor de kinderen! Lees verder...

Sponsors

Druk in de Klas is in 2010 ontwikkeld met financiering van Fonds Psychische Gezondheid. Het onderzoeksproject naar de effectiviteit van Druk in de Klas is mede mogelijk gemaakt door Stichting Kinderpostzegels Nederland, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, en Stichting de Zonnige Jeugd.

de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind